Civilingenjör i energi – miljö – management

Här är en god nyhet för den som är miljöengagerad och vill bli civilingenjör!

Energi – Miljö – Management, på Linköpings Tekniska Högskola!

Programmet för dig som vill vara med och vända miljöproblem till affärsmöjligheter, omvandla resursbrist till hållbar utveckling och ställa om energianvändande till uthållighet. Du läser en blandning av energi, matematik, miljö och management med fokus på problemlösning.

Det här tycker jag verkligen låter superbra! Själv funderade jag på att byta inriktning på min ingenjörsutbildning ett tag, men de som fanns inom miljöområdet verkade inte så spännande och drivande. Självklart kan jag ha fel, men för mig kändes det inte hundra procent rätt. Det här däremot verkar helt rätt för vår tid och verkligen det som behövs! Här finns även en artikel på Norrköping Nyheter om programmet. Sista ansökningsdag är som vanligt 15 april!

För oss som redan pluggar hoppas jag att utbudet av miljökurser att läsa inom ramen för andra program härmed breddas ytterligare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *