Home sweet home

Är tillbaka i Sverige. I Göteborg. Feeling great! Det är lite underligt när alla höjder ser ut som små kullar i jämförelse med de imponerande alperna jag faktiskt börjat sakna, men sommar-Sverige är då inte att klaga på hittills. Påbörjade den internetbaserade sommarkursen Klimat-människa-samhälle vid GU idag, tre veckor efter kursstart och lagom till rättningsstoppet under juli.. Men det verkar intressant. Mycket kan man redan, jag gillar när pusselbitar faller på plats och bildar klara mönster. Har lika så inrättat projektet hållbar kosthållning, då endast två kokplattor i det franska köket varken bjudit på nyttig eller ekologisk mat. Och så blir det nog mer bloggande nu, fast det beror förstås på vädret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *