Glittrande hav och lackande svett

Puh! Värmen håller på att ta kål på mig. Fast så får man förstås inte säga, imorgon kan den ta slut och såklart har min första vecka här i Sverige varit alldeles underbar tack vare den. Har badat och paddlat havskajak och läst och tränat och träffat fina vänner och grillat och.. Helt oväntat blev jag erbjuden ett riktigt intressant jobb med energikoppling i onsdags. Två månaders planering inför sommaren höll på att ändras totalt under två timmar, men så visade det sig att jobbet skulle sträcka sig ett par veckor in i september och det skulle tyvärr inte funka för mig. Lite snopet förstås, och alla de tusen tankar jag hann tänka då gjorde att jag glömde bort varför jag ville ha den här sköna, blandade sommaren. Nu är jag dock tillbaka på spåret igen.

Har också gått igenom vårens post som kommit hem till föräldrarna och hamnat i en hög bredvid min säng. Där hittade jag en tidning från Ernst & Young med en intressant artikel om Bianca Jagger. Nästa inlägg kommer att handla om henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *