Sol och sopor

Tillbaka från Portugal. Åååh vilken härlig resa det har varit! Bra mycket finare väder än vi har här i gråa Svedala, och landet är verkligen varmt på alla sätt och vis. Åk till Lissabon om ni har tid och pengar!

När jag är utomlands tycker jag att det är kul att spana in ekoläget i landet, men jag har inte så mycket rapporter den här gången. Förutom mycket och hetsig trafik som på så många andra ställen, och undermålig sopsortering. Ni vet, man ställer påsen utanför huset så att de lockar till sig flugor och börjar lukta i värmen…

Såg ett intressant nyhetsinslag på CNN därnere också! Investerare satsar enorma pengar på solenergi i norra Afrika som väntas kunna täcka hälften av Europas energibehov. Måste nog efterforska lite i det där…

Nazaré, Portugal. Foto: Peder Larsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *