Media, människa, miljö

Dagstidningar och böcker är mina största inspirationskällor, (näst efter sommar i P1 förstås), särskilt nu i sommartid när sitta inomhus känns fel. Och då är det ju bra att det skrivs så mycket nu för tiden! Bara i Göteborsposten de senaste dagarna har vi bland annat ”Svagt intresse för grön el” (22/7), ”Världsberömd ekonom: Bättre miljö är en investering – inte en kostnad” (25/7) Det visste vi redan va?, och idag ”Politikerna har övertro på gröna jobb” samt ”Så ska Sverige bli ledande på miljöteknik”. Idel intressant. Det är både positiva och negativa besked, samhällsanalys och kritik. Inte fullt så sensationslystet som tidigare. Det är ju så politiskt korrekt och mainstream med klimatfrågan nu (i Sverige). Klart bra om det blir debatt. Och så hoppas jag att de sista tvivlande där ute vid köksborden också inser vikten av att bry sig, att inte allt ligger på politikernas bord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *