On the road

Sitter på bussen på väg upp till Linköping för att smygstarta lite med studierna i denna ort igen. För er som inte känner mig eller inte hängt med i bloggen så länge har jag ju pluggat i Frankrike det här läsåret (en del reflektioner kring Frankrike och miljö finns i arkivet), men nu är det slut på det och vardagen kallar. Snart i alla fall. Eftersom Bus4you vill att man ska berätta för sina vänner att man är nöjda med dem får jag väl rapportera att benutrymmet är helt otroligt, att fåtöljen är skön och att det finnas gott om plats för att plugga . Är inne på antropogena klimatförändringar och klimatanalyser i sommarkursen nu, och lär mig både det ena och andra om växthusgaser och IPCC:s scenarier. Visste ni att en mjölkproducerande i-landsko i genomsnitt bildar 100 kg metan per år??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *