Linköping överraskar

Idag har den här lilla stan visat sig från sin absolut bästa sida. Vilken strålande vacker höstdag! Hade några ärenden nere på stan och det visade sig vara full rulle igång. Vad är det här för jippon undrade vi, och vet det fortfarande inte riktigt. Men en grej fick jag rätsida på – kampanjen nere på Storgatan. Det visade sig vara firande av Europeiska trafikantveckan (någon som kände till den??) med info- och kommunikationsprojektet TEMP i spetsen. Gatan hade blivit grön och istället höll butikerna försäljning ute på gatan. Jag köpte boken ”Vårt klimat” av Klas Eklund på extrapris, trevligt trevligt. Gillar ekonomer som go green! Avslutningsvis blev det Bondens egen marknad på Borggården, och fina närodlade grönsaker. Mysigt värre! Tycker Linköping överraskar lite, både med sin ”skönhet” i solen och med många bra miljö- och klimatarrangemang.

Som den sanna bloggerska jag känner mig som idag har jag självklart dokumenterat händelserna. Här är Bondens egen marknad in action!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *