Vill du rädda världen?

INUG-startup alltså. En riktigt trevlig kväll på HG! Med tanke på den lilla marknadsföring vi gjort hade vi ingen aning om hur många som skulle dyka upp, men vi behövde inte vara oroliga. Ett 20-tal genuint intresserade studenter kom (men bara en tjej), köpte lite öl och deltog med intressanta åsikter i diskussionerna efteråt. Tanken var att vi skulle hålla själva presentationerna om årets verksamhet relativt korta för att sedan gå över till mindre grupper utifrån intresseområden (Bolivia, Tanzania, läxläsning och föreläsningar) och det fungerade kalasbra! Vilka idéer som dök upp kommer ni säkert tids nog få veta. Jag älskar verkligen att befinna mig bland människor som delar intresset för den här lite andra sidan och möjligheten med att vara ingenjör (eller naturvetare). Tack alla som kom!

Bilden till höger är från föredraget om Liberia och Tchad, en kvart som säkerligen fick gästerna att tänka till lite! Och så den lite lätt storslagna affichen ”Vill du rädda världen?” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *