Dags för årets första INUG-arrangemang!

Eller snarare för-arrangemang. INUG:s startupkväll nu på onsdag! Äntligen får vi i styrelsen för Ingenjörer och Naturvetare Utan Gränser i Linköping träffa medlemmar och intresserade på ett mer avslappnat sätt än på den rekryteringsmässa för alla nya studenter som var för ett par veckor sedan! Sedan följer Boliviakvällen den 5 oktober och förhoppningsvis mycket därefter.

Så, råkar du plugga i Linköping? Undrar du hur man som student kan vara med och förbättra världen? Är Bolivia, Tanzania, läxläsningshjälp eller inspirerande föreläsningar något som lockar?

Kom då dit! Vi håller till på HG i Ryd nu på onsdag kl 19:00. Det blir info om föreningen och årets möjligheter, ett litet föredrag med erfarenheter från Liberia och Tchad, casediskussioner, snacks och mingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *