Schysst jul

Idag ska jag på rättvis julmarknad i Stockholm!

”För att visa hur långt den rättvisa handeln kommit så anordnar vi julmarknaden Schysst Jul. Tanken är att marknaden ska fungera som ett alternativ till den traditionella julhandeln; ett alternativ som både upplyser, skapar glädje och eftertanke. En annan av våra målsättningar är att den rättvisa handeln ska nå utanför de redan insatta och visa att kaffet är gott, att kläderna faktiskt finns i flera färger och att andra förutfattade meningar om den ”mossiga” rättvisa handeln tillhör det förgångna.”

Det ska bli kul och kanske kan man få undvika sistaminutenjulklappsångesten för en gångs skull…

Plats: ABF-huset, Sveavägen 41

Tid: idag 11-17, imorgon 11-15.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *