Ingenjör på FN

”Nu på tisdag 23 februari bjuder INUG in till lunchföreläsning med I-studenten Johan Boström som berättar om sina upplevelser från praktiken på UNIDO, United Nations Industrial Development Organisation, och om vilka möjligheter du som ingenjör har att jobba för en organisation som FN.

Ta med din lunchlåda och kom och lyssna på Johans erfarenheter och passa samtidigt på att ställa dina frågor kring praktik inom FN. Tidpunkten är 12:15-13:00 och platsen A2 (A-huset, Campus Valla).”

Det här tycker jag är riktigt roligt! Om det inte hade varit så att jag var med och ordnade detta arrangemang hade det här varit precis en sån föreläsning som skulle locka mig direkt. Hoppas att många tycker som jag och dyker upp på tisdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *