Vi ses 2014

Hej Sverige! Jag ar pa riktigt krakfardig, och det ar inte for att jag at lunch pa kenyansk resto i slummen for forsta gangen idag. Nazistparti i kommunstyrelse, 20 sd-ledamoter varav 3 kvinnor i riksdagen. Jag tanker stanna har nere tills mardrommen ar over. Men jag hoppas ni gor det basta av situationen sa lange, med mp i samarbete med alliansen och inget uteslutande av sd hadanefter.

Idag blir jag inneboende hos Monica varfor internettillgangen begransas en aning. Kanns samtidigt som att mitt aventyr i Afrika borjar pa riktigt nu da min learn to know week ar over och jag har funderat pa vilka projekt jag vill fokusera pa och lite mer vad jag vill uppna under min tid har nere. Den riskerar ju att bli lang…

3 svar på “Vi ses 2014”

 1. Shit!

  Känns som att jag inte varit inne på bloggen på bara nån dag o redan är det MASSA nytt o spännande att läsa om! Förstår att du upplever viss trötthet, jag blir helt överstimulerad bara av att se alla bilder 😀

  ugali tycker jag påminner hemskt mkt om Rugail som vi käkade på la reunion…undrar om det härstammar från afrikas matkultur? mkt spenat och bönröror med olja,lök och pigment (?stark krydda) va det iallafall.

  Valet har faktiskt lett till en viss chockreaktion för de flesta här hemma tror jag. Jag vet iallfall att jag själ vär helt slut efter adrenalin efter varje diskussion…däremot inser man ju rätt snabbt att alla jag samtalar med är ”rörande” överens, så uppenbarligen är sverige en väldigt segregerat land…vilket i sin tur kan ses som ett bevis för att vi kanske inte förstår alla gruppers behov/frustration och måste våga ta debatten. Jag själv är rätt nöjd över att problemen äntligen kommer upp till ytan, det att främlingsfientligeheten varit utspridd i skåne är ju inte direkt en nyhet för ngn… Men nu kanske vi äntligen kan möta verkligheten och jobba för att förändra den!

  Nog om det.

  saknar dig så att det gör ont ibland! o har köpt ett par nya springbyxor som är extra snabba i din och de intervalltränande kenyaniernas ära! (usch nu får jag skuldkänslor för att jag skriver om vad jag konsumerat när det är radikal skillnad där du befinner dig…men det är väl som du säger – ibland måste man stänga av också)

  Massa kramar!

 2. Tack för alla fina rapporter. Det verkliga Afrika är ibland lite overkligt. Valet har rört upp sinnena lite grand. Välkomna till verkligheten. Vi mår bra, det blåser och regnar men vi är ju vana. Många kramar Farmor och Olle

 3. Åh vad jag blir glad för fina kommentarer! Många kramar till er allihop!

  Och Kathleen, jag tycker verkligen du har rätt om SD och allt runtomkring. Så jag räknar med att du styr upp allt där hemma och fixar till medans jag är borta 🙂 Och hahaha för de snabba springbyxorna! Klart du skulle köpa dem. Jag hoppas på att bli utmanad i löparspåret när jag kommer hem!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *