Den afrikanska julklappen

Passar på att köra statistiken i kommentarstävlingen också! (Tack för idén bror, du ligger dock efter :)) I ledningen har vi nämligen en lite otippad person. Förhandsfavoriterna får skärpa sig!

 1. Erik Werner: 9 st
 2. Kathleen: 7 st
 3. Sofia: 6 st
 4. Magnus: 5 st
 5. Farmor & Olle, Basel: 3 st
 6. Mamma, Kim, Lottapotta: 2 st
 7. Övriga: 1 st

Än finns tid att komma ikapp! Tänk dock på att hårt och kontinuerligt arbete lönar sig framför att jobba hela natten före inlämning 🙂 Deadline 9 december. Önskelistor bör skickas till jultomten i tid!

7 svar på “Den afrikanska julklappen”

 1. asså jag levde i tron att jag hade kommenterat några gånger. det har jag väl? eller har vi haft kontakt på fejjan…men jagläser, varje inläggNOGA. puss

 2. Hej!
  Jag har verkligen varit förfärligt dålig med att kommentera på sistone! Skärpning var ordet! Jag skyller på att mitt liv typ gått i 300km/h på sistone.. Helt galet med först USA och nu kurser, exjobbsfix, rekryteringsevent, jobbsök, mentorsträffar osv. Jag har fått en helt ny förståelse för att ”ta sig vatten över huvudet”.. Well well, ska inte klaga, mest roliga saker egentligen. NYC var ju exempelvis helt fantastiskt skoj:) När är det du kommer hem igen?? Jag har glömt de där datumen som vi tränade på innan du åkte.. Kramar!!

  1. Shit det är bra jobbat Soffiproppen! Riktigt häftigt det där med NYC iaf, hoppas det gav lite energi också. Kommer nionde i tolfte, så om två veckor. Blir mysigt att komma hem till julmörkret men känns ändå alldeles för snart… Håll ut och ta hand om dig!! KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *