En kompromiss

Yo! Imorgon åker jag till Mt Kenya. Inte Mt Kilimanjaro. Jag har kompromissat ganska friskt med mitt stora mål här nere men känner mig asnöjd. Jag sparar minst 6000 kronor (som jag inte ens har..) och får fem extra Nairobidagar. Mt Kenya sägs dessutom vara mycket finare än Kili. Även om det ju inte är Afrikas högsta berg så är det väl det näst högsta, och nummer ett i Kenya. Går allt som det ska når jag 4985 möh på måndag. Högsta punkten är på 5199 meter men kräver riktiga bergsklättrarskills, och jag tror inte pappa vill att jag försöker mig på det!

(Bilden lånad från northexplorer.se)

Om det är några SKF:are som fortfarande hänger i här på bloggen så lovar jag att använda alla utrustning jag fick och dessutom sätta en flagga på ”toppen” 😉

Safarin var för övrigt riktigt häftig med hela Big Five på en och samma dag + geparder, flodhästar, Timon & Pumpa med flera! Dock kände jag mig som en vidrig människa när säkert trettio vita minibussar försökte förfölja en lejonfamilj och en unge som tränade på att jaga.

Jag är tillbaka igen på tisdag. Lovar att vara försiktig 🙂 Kwaheri.

4 svar på “En kompromiss”

  1. Tycker det låter som en hyfsad kompromiss;) ser verkligen grymt fint ut!! Här hemma snöar det och jag sitter på bussen från landvetter efter att ha vart hos tandläkaren.. Räknar med att du har det lite mer spännande;) cu soon!

  2. låter som en riktigt bra kompromiss om jag får säga det själv!

    När ses vi igen snuffpuff? Vår skypedejt blev ju ngt bortglömt av min sida kom jag på typ, idag…kanske ge det ett nytt försök på tors kväll? 8ish?

    1. Kathleen min fiiin! Ja jag märkte det 🙂 Imorgon blir nog svårt, håller på och bokar bussresa till Mombasa som går på kvällen. Inte helt klappat och klart men håller tummarna att vi hittar nåt bra. Men jag tror att nån gång nästa vecka borde funka!! Kommer va i Lamu på beachen då men verkar som det finns Internet. Någon dag som kan funka? Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *