Update

Har fått klagomål på dålig uppdatering. Sorry! Läget är iaf bra. Har haft en bra senaste vecka med dansworkshop, utflykt till Ngong hills och löpning på nära 2500 m.ö.h, Nairobi dance forum, uppträdande med några av barnen i organisationen där de bland annat sjöng Små grodorna och Imse vimse spindel – jag var stolt!, utgång, besök av mina faddrar Joel och Sara och en heldag med allt vad Kibera har att erbjuda -KUL ATT NI KOM!!, intensivstudier i swahili, besök på barnfängelse i Nairobi samt en klinik i Kibera med studenter från Göteborgs universitet. Parallellt har jag försökt knyta ihop säcken för min tid här nere men det är sannerligen inte lätt. För det första känner jag mig halvfärdig med mycket, men hoppas att jag har satt några frön som kan gro och få något att växa, för det andra har jag ingen lust att åka hem och skjuter saker framför mig.

Imorgon åker jag iaf på safari till Masai Mara med GU-studenterna. Tillbaka söndag. Vad som väntar sen är dock tämligen oklart. Några av er har frågat vad som hänt med Kilimanjaro. Det undrar jag också! Planen var att berget skulle vara bestiget redan i mitten av oktober men mitt planerade sällskap ballade ur. Det handlar dessutom om enormt mycket pengar varför jag for ett tag nästan helt släppte det. Vad jag tänker nu är dock att på vinst och förlust åka till Arusha på tisdag. Blir det ingen bestigning får jag i alla fall se berget haha. Och kan lägga till ett nytt land på listan… Men ärligt talat skulle jag lika gärna kunna stanna i Nairobi en vecka till och jag antar att det står kvar till en annan gång. Vi får se vad som händer. Sista helgen i november blir det hursomhelst Mombasa och efter det tropikbeachen i Lamu.

Ha det gött i snön gott folk. Vi hörs när tillfälle ges. KRAM

2 svar på “Update”

  1. Julia, roligt att läsa Dina funderingar igen. Skriv ofta. Vi har det bra trots mörker
    blåst och kyla. Hälsningar från Farmor och Olle

  2. Hej !
    Jag heter Lin och pluggar Afrikalinjen på Birka Folkhögskola. Vi ska åka till Kenya i januari för diverse projekt. Jag och en kompis till mig vill väldigt gärna besöka ett barnfängelse, men har hört att det ska vara väldigt svårt. Såg här att du hade gjort det och tänkte höra hur du gick till väga och om du har några kontaker osv?!
    Vänlig hälsning Lin
    lin.mattsson@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *