Avsked

Time’s up. Jag har nyss druckit upp min sista Tusker, sagt hej då till Kibera, löparna, rastakillarna, barnen i dansgruppen, Cyber… Joseph kommer och hämtar mig om fyra timmar för avresa till flygplatsen och om ett dygn är jag hemma i snön om allt följer planen. Tre månader verkade som en lång tid men med facit i hand hade min Lonely Planet East Africa rätt; jag lämnar landet med en känsla av att vilja ha mer. Det här är det jobbigaste avsked av en plats jag gjort. Tack för allt Kenya, landet som är så fantastiskt och förfärligt på en och samma gång. Vad jag kommer sakna dig!

Vi ses snart Sverige. På ett sätt ska det ju bli skönt att komma hem till dig med.

3 svar på “Avsked”

  1. What makes some people dearer is not just de happiness dat u feel when u meet them but de pain u feel when u miss them.. MISS U…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *