Medgångsrus

Ibland har man perioder då energin inte riktigt räcker till, och ibland flyter livet på och saker känns lätta och roliga. Så känns det efter ett inspirerande dygn i Stockholm med bland annat kick in med Sustainergies mentorskapsprogram där jag fick träffa min nya mentor samt mingla med andra hållbarhetsnördar, och ett möte med entreprenörsteamet bakom vrålspännande Pamoja Cleantech som sysslar med lokal försörjning av sol- och bioenergiproducerad el på landsbygden i Östafrika. Lägg till härligt vårväder, ett glädjande telefonsamtal och en femma på tentan på det och jag känner mig studsande glad och uppåt. Tänk vad lite (eller mycket?) som krävs för vända från framtidsstress och allmän trötthet till att bli hög på livet! Längtar till imorgon när jag får gå till exjobbskontoret och mata referensram 🙂

2 svar på “Medgångsrus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *