Ett och annat om livet

Lördagkväll. Ligger i sängen och dricker te. Känner inte för att göra något annat. Kommer inte på något annat att göra.

Det har varit en speciell vecka, med mycket tankar och känslor som jag tror att vi alla har tänkt och känt. Sorg och kärlek. Maktlöshet och beslutsamhet att göra något, visa medkänsla, visa kärlek till de som betyder något. Hur skört livet är.

Och ändå går det vidare. Jag har fortsatt med det jag skulle göra. Skriva. 65 timmar har jag hittills klockat i skolan. Nästan aldrig förr har jag arbetat så fokuserat med något och det känns lite overkligt att exjobbet snart är i hamn. Att studietiden snart är slut.

Det känns också lite overkligt att jag ska återvända till Kenya om precis en månad. Overkligt men fantastiskt.

Och där svälter de. Livet är så skört. Livet är så orättvist.

För mig känns det som att det är nu det börjar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *