Bra helg

Jag är väldigt glad över att vara här. Även om vissa saker är lite obekväma (exempelvis att inte få vara ute själv när det är mörkt, avgaser, ständiga vattenproblem) så händer det så mycket spännande/roliga/knäppa grejer och man träffar så mycket olika, intressanta människor hela tiden som gör det värt att ”stå ut”! Här är några bilder från helgen:

Jag var på fest i the Jungle Mansion, i Kitisuru norr om Westlands, och det såg verkligen ut som en djungel där ute.

Jag var ditbjuden via kollegor på jobbet. Här är  några av dem: Lisa och Christa samt Emelie (i mitten) som är jobbar på ambassaden.

Idag gjorde jag en utflykt till Kibera och träffade de här kompisarna!

Först strosade jag runt en stund på ”Masaai market” vid Yaya Centre och prutade på en massa fina grejer. Dock lyckades jag med bedriften att höja priset på ett armband. Jag trodde försäljerskan sa 2500 Ksh som utgångspris vilket jag tyckte var galet hutlöst och sade att jag bjöd max 500. Sen upptäckte jag att jag bara hade 300 i plånboken, vilket jag (lite förvånat) ändå fick armbandet för. Först när jag var på väg därifrån insåg jag att hon hade sagt 250 från början, haha! Efter marknaden träffade jag Sylvia som jag tränade löpning med i höstas. Bilden visar hennes typ innergård i Kibera.

Sylvia! Igår sprang hon en halvmara på 1.21 = jag ligger i lä…

Och här är jag, på Kiberas gågata the railway! I handen håller jag en målning som jag köpte på marknaden av en kille som varit i Oslo. Där hade han träffat sina kompisar Larsson, Ljungberg och  Beckham. De var säkert astighta!

På återseende i veckan rafikis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *