Iddi art

Iddi är min vän som målar otroligt vackra tavlor från sin workshop i Dandora utanför Nairobi, när han inte är i Kibera och driver Wayo Wayos art project. Där var jag på besök i lördags och fick förutom att upptäcka en ny stadsdel med mig ett konstverk hem.

Iddi trycker även snygga t-shirts med främst inspirerande afrikaner och andra förebilder som motiv. Den intresserade finner dessa samt ett urval av tavlorna på facebooksidan Simba Mavazi.

6 svar på “Iddi art”

 1. Han trycker t-shirts åt Hässelby SK? Coolt!
  Fin tavla också! Annars väldigt spartanskt (eller Afrikanskt?) inrett rum.

  1. Haha Kim, japp jag har hjälpt Hässelby SK att hitta t-shirtdesigners i Kenya. Mitt första sålda projekt 😉 Och det stämmer, spartanskt OCH afrikanskt inrett rum. Jag gillar’t!

   Jag är också väldigt glad över din kommentar!!

 2. Fantastisk konst Julia. Vi blev jätteglada för det fina kortet.
  Roligt att Du trivs med jobbet och Kenya. Många kramar !
  Farmor och Olle

 3. Vilka fina finska lakan!

  Och oj vilka motiv din kompis målat. Jag skulle gärna köpa de där lejonen. Går de att rulla å skicka till mig, tror du? Skönt att du verkar ha det så bra. Kramar Maggan

  1. Käraste moster, jag ska lägga en beställning till Iddi 🙂 Det går definitivt att rulla ihop den, men frågan är hur pålitligt postsystemet i detta land är! Men det går definitvt att ordna på något sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *