Nairobi från ovan

I helgen var jag uppe på toppen av KICC, Kenyatta International Conference Center, två gånger. Det var så bra att vi åkte tillbaka med picknick på söndagen! Jag som älskar höga höjder och utsikter var mycket nöjd, och det var sköna avbrott från hetsen i Nairobi.

Söndagsgänget på toppen; Åse, Moses, Rapho och Callyn!Callyn visar hur man gör konster uppe på en 105 meter hög byggnad!

Där borta i dalgången ligger Kibera. Ngong hills i bakgrunden.

Och såhär kan det se ut från foten av byggnaden i stället. Ärligt talat vet jag knappt vad någon av dessa byggnader är för något men det var en fin bild i alla fall från Nairobi downtown…

Vy från Uhuru park med KICC till vänster, parlamentet i mitten (klockan) och Östafrikas numera högsta byggnad till höger. Trampbåt i dammen.

Utöver KICC gjorde jag allt och ingenting; chill i Uhuru park som sagt, shopping av matta och gardiner till mitt rum samt grönsaker på Toi market, lite häng i Kibera, öl på Motherland, söndagsmorgonlöptur osv. Veckan har sedan för allas information startat bra med jobb, swahililektion och gymbesök!

3 svar på “Nairobi från ovan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *