Födelsedag i Kenya, 4/5 julior

I fredags var det dags för födelsedag: min födelsedag! Det var min första sådan i ett varmt land, något som jag tycker var ett framgångskoncept 😉

På jobbet fick jag tårta med grädde och jordgubbar, och på kvällen hade jag bjudit in till middag hemma i huset.  För att kunna äta åtminstone hyfsat tidigt (halv nio – nio) hade jag gett olika tider till gästerna. De värsta ”kenyan timers” hade jag sagt 18:30 till. De kom runt 22… men då hade vi redan börjat äta supergod kyckling som grillats i trädgården. Maten följdes av trevligheter ute i den ljumma luften enligt nedan:

Mera tårta 😛
Dans!

Vattenbad! I Kenya är det nämligen tradition att hälla vatten över den som fyller år. Det blev jag påmind om när jag som minst anande blev dränkt med en spann med vatten!

På det hela taget en toppendag med mina fina vänner och kollegor här! För att betyget skulle komma upp i 5 hade dock ni där hemma varit tvungna att vara här och komma med frukost på sängen!

2 svar på “Födelsedag i Kenya, 4/5 julior”

  1. Kul att födelsedagen blev bra. Grattis från oss också ! Nästa år kommer vi med
    frukost på sängen. Ha det fortsatt bra !
    Farmor och Olle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *