Bästa Helen på besök och det kommer mera

Helen var på besök och det är jag så himla glad för! Vi besökte Kibera, gick på uterestaurang trots att det är november ( 🙂 ) och drack drinkar, museum, åt exotiska frukter m.m. m.m. Och så fick vi en kvalitetseftermiddag med besök på ovan helikopterplatta. Tack för detta!

Nu är L&C här och semestern fortsätter! Det blir ju lite så när man har besök. På fredag bär det av till Naivasha och båttur bland flodhästar, walking safari och kanske bestigning av en gammal vulkan.

Ett svar på “Bästa Helen på besök och det kommer mera”

  1. TACK själv, nu kollade jag in din blogg och fick en stor julia.-saknad-dos! Alla dina inlägg var fina och kul med saffransbullarbak! Härlig beskrivning av våran helg med, den var fin! Stor kran och hälsa gänget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *