Mammaeffekten?

Nu ska ni höra på! Jag har varit ute på löppass TRE GÅNGER den här veckan! Visst det blev någon gång då och då under senare delen av graviditeten (läs backintervaller i vecka 41+5..) men senast jag ägnade mig åt denna typ av aktivitet var i mars. Åh så bra det känns att vara tillbaka!

Idag blev det hela 55 minuter i godkänt tempo, något som dock skapade visst tumult hemma eftersom bebis som sov när jag stack iväg vaknade en stund senare och vägrade nappflaskan. Han skriker sällan men nu var han alldeles svettig och röd i ögonen när jag kom tillbaka stackarn. Det krävs alltså lite mer planering och tajming än tidigare men det går. (Tycker även synd om min sambo pappan som hjälplöst försökte trösta vår son. Inte lätt utan egen mjölkproduktion, tyvärr)

Nu väntar jag bara på den där omtalade mammaeffekten som det sägs att många elitidrottskvinnor som gör comeback efter graviditet upplever… Vilken rekordtid kan jag förvänta mig på Göteborgvarvet tro??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *