Miraklet

Från det ena till det andra. Nu är det snart ett år sedan Elton blev till och jag måste säga att det har varit ett fantastiskt år. Men, jag slås ofta av tanken att jag inte tror att det är sant! Att det inte alls var E som låg därinne i magen och att jag inte alls har fött barn trots 14 timmar på förlossningsavdelningen och tre dagar på BB och att det kanske var storken som kom och lämnade en bebis på trappen? Så tittar jag på honom och tänker att Jo det är faktiskt MIN bebis, min egen lilla solskensbebis som till och med ser ut som mig. Ingen har lämnat bort honom och jag har närt honom ensam från att han var en liten mikroskopisk prick i livmodern och nu, en nästan sjukilos individ. Mitt lilla mirakel.

Jag är knäpp!

20131212-225346.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *