De ljuva grubblerierna

Idag vaknade jag upp så lycklig och nästan löjligt hoppfull inför framtiden. Elton fick smaka lite på min gröt (han blir ju fyra månader på lördag) och jag ba ”ååååh vad det ska bli kul när han äter riktig mat!”. Anledningen till detta sinnestillstånd kan vara att vi bokade biljetter till Kenya igår och det är möjligt att börja planera på riktigt.

Under de första månaderna som förälder ägnade jag många vakna nattetimmar åt drömmar och grubblerier. Först mysiga drömmar om framtiden och sedan en gradvis övergång till grubbel; tänk om…tänk om…. Men nu verkar de positiva tankarna vara tillbaka! Hur fint vi ska bo, vilka resor vi ska åka på tillsammans… Det ska bli så roligt att vara där som familj ett tag och låta Elton bekanta sig med den andra delen av sin släkt.

Efter midsommar bär det av men innan dess väntar förstås fina månader i Sverige. Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *