Nyårsmålslistan, avstämning 1

Jag kan meddela att en punkt på nyårsmålslistan är avklarad (för denna gång): boka och gå på massage! Så himla mycket behövde min rygg och mina stackars axlar det. Yes!

En annan punkt var det där med litteratur.

20140123-171755.jpgSnälla kompisar kom med bra böcker på födelsedagen och jag känner mig riktigt taggad att sätta tänderna i dessa. Utmaningen nu är bara att få tiden att räcka till. Jag hinner ju bara ett visst antal egna saker per dag, särskilt som Elton börjar vara vaken längre tid om dagarna nu. Boken längst ner i högen är till exempel omlånad från biblioteket tre gånger redan, 76 sidor avverkade. Men det finns också sysslor att skära ner på. Delmål 1: inte behöva låna om boken igen!

To be continued

2 svar på “Nyårsmålslistan, avstämning 1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *