Dags att byta inställning

Blö jag är så trött! På all skit en hör om hela tiden. Rasism, homofobi och sexism. Maktmissbruk, hat och konflikter. Finns det ens hopp för mänskligheten liksom??? Det känns som att dessa vindar är väldigt starka nu, men jag vet inte. Kanske är det mina kanaler som är för ensidiga? Jag följer en del feministiska bloggar och sidor på Facebook där det visserligen skrivs klokt men också tas upp så mycket upprörande saker från vårt samhälle. Och här hemma tittar vi en hel del på kenyansk teve och det är så mycket negativt. De senaste dagarna har jag varit lite småsur och jag tror faktiskt en orsak till det är det negativa nyhetsintaget. Inte hälsosamt! Nu tänker jag därför aktivt titta efter de positiva nyheterna, för de finns ju där! Lite bränsle att sedan kunna hantera smörjan också, för jag tror inte det är bra att bli likgiltig och där riskerar jag annars att hamna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *