Samma rubrik som förra måndagen!

Yo folks! How ya doin’? Här på Hisingen har vi det bra. Solen skiner, Elton har sin förmiddagstupplur och jag tar en liten paus mellan tvätt och brödbak. Yes – målmedveten som jag är kör jag stenhårt på nyårsmålen. Tredje gången nu det bakas bröd, och det går bra. Till och med så bra att jag nog borde höja svårighetsgraden lite – surdeg nästa? Hur som helst, sidospår, är jag glad idag efter en fin helg och för att det händer så mycket kul denna veckan!!! Bästa Moster M kommer ner för att träffa Elton för första gången och likaså hans morföräldrar. Jippiyey! Hoppas alla mina läsare får en riktigt härlig vecka också!

20140217-114242.jpg

20140217-114300.jpg okej, dags att hänga tvätten! Hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *