Hipp hipp hurra sex månader idag!

Eller häromdagen menar jag. Det här med att blogga varannan dag går verkligen inget bra.

Min lille plutt som inte längre är ett litet knyte som knappt ens grät när han föddes utan en ganska bestämd och nyfiken snuffiduff till individ som både sitter, börjar röra sig runt och prata på sitt eget gulliga språk. Som gillar att flyga flygplan, klappa händerna, dra ner allt inom räckhåll på golvet, nypa mamma i näsan och skratta åt henne när hon gör skojiga saker (exempelvis situps). Och gosa, väldigt mycket gosa. Lilla hjärtat.

20140327-144045.jpg

Sex månader! Tiden går så fort.

Och fort lär den fortsätta gå. Blir lätt stressad när jag tänker på allt som ska fixas innan flytt och jobbstart. Ojoj. Men det ska nog gå vägen, det brukar gå vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *