Morgonstund har guld i mund

Jag älskar lugna morgnar med tid att äta frukost långsamt, dricka kaffe och gärna läsa tidningen. På helgen älskar jag det ännu mer och när solen skiner från klarblå himmel, ja då älskar jag det mest av allt! Idag vaknade vi vid åtta, av en babblande och jollrande bebis ti ti da da da och jag upptäckte förvånat att solljus sipprade in genom persiennerna. Det var ju världens busväder inatt! Så för att ”fira” blev det en riktig lyxig helgfrukost med hallonsmoothie, amerikanska pannkakor och god ostfralla. Nom. Ja och som om det inte var nog med det traskade Elton och jag upp på berget där jag hittade lite lä och parkerade oss ett slag. Läste några sidor ur Innan floden tar oss av Helen Thorfinn som jag än så länge känner mig så träffad av, innan min lille plutt vaknade och vi traskade hem igen.

Nu har dock morgonglorian försvunnit lite. E har börjat med något sorts skrik som inte alls är behagligt att lyssna på iiiiiiiiiiii och några vidare planer finns inte än. Men starten den klagar jag inte på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *