Härlig helg men ingen sovmorgon i sikte

Fastän jag är ledig mest hela tiden är det speciellt med helg. Jag gillar att framkalla helgkänslan; annan frukost, att få vara lite lat, tid tillsammans, nåt sött och gott på kvällen och så vidare. Den här helgen är det bara Elton och jag som hänger eftersom R är på vift i Östergötland. Det är hektiskt och lite kaos kan jag lova men helgkänslan är ändå där.

I förmiddags tajmade jag lillens tupplur med en löptur längs Norra Älvstranden och runt Eriksberg. Det blev inga bilder eftersom att jag ju sprang men jag kan tala om att det var sommarkänsla med nästan stilla och glittrande vatten och underbara dofter. Nyutslagna löv, maskros och magnolia. Nu sover han igen och jag får passa på att pusta ut. Började städa och diska och plocka men det får vara. Måste ladda lite batteri. Det negativa nuförtiden är ju att helgen sällan får någon sovmorgon. Ni vet, vi jobbar inte så.

Senare ska jag äta hemgjord chokladpudding med vispgrädde, och Elton? Han kanske får ett par majskrokar. Det är ju lördag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *