Säg hej till årets fröken disträ

Jag glömmer att ta med bankkortet till affären men slår in pinkoden till det i portlåset, sätter på mig tröjan ut och in, ställer mig mitt ivägen med barnvagnen, backar in i folk och hör inte när de talar till mig. Senast var på babyrytmiken vid en sång där en nalle går från barn till barn och mamman säger barnets namn. När det var vår tur glömde jag att säga Elton och satt bara där och visade honom nallen medan de andra väntade. Sjöng med i de övriga stroferna men uppenbart utan att lyssna på orden. Jag kände mig så pinsam, även om det troligtvis är i ett sådant forum som mest förståelse för disträ småbarnsföräldrar finns.

Amningshjärna kallas det. Men ammat har jag gjort i sju månader och nu, när jag faktiskt gör det mindre, har tillståndet förvärrats! Kanske har min hjärnkapacitet blivit mindre??! Hjälp!! Snälla låt det ej vara permanent.

20140501-095138.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *