Nya tag

Woop  woop! Tillbaka på bloggen. Jag har varit sugen ett tag men pga. tekniska problem har det inte blivit något. Tackar min tekniske bror för hjälpen att få igång det igen och tar nya tag här! Något ska en ju göra när det är sjukstuga hemma. Stackars lillen har fått amöba. Det är en ynklig snart 2-åring som ligger på soffan och sover nu i eftermiddag, men jag måste säga att förbättring har skett sen igår då diagnosen äntligen ställdes. Idag har han nästan ätit ordentligt, skrattat och busat lite. Men det gör ont i hjärtat att se honom ha ont 🙁

Själv är jag förkyld. Det slår aldrig fel. Alltid alltid när jag sovit för lite blir jag förkyld. Den här gången efter en stressig vecka med lite sömn pga. vaknätter med febrigt barn följt av morgonflyg i ottan till Addis Ababa i torsdags och två fullspäckade mötesdagar. Men efter den här veckan som har rusat fram känns det faktiskt lite skönt att bara ta det lugnt hemma i soffan med te och TV. Hinna landa och faktiskt vara tillsammans fastän omständigheterna inte är så roliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *