Flygbussreklam

Även fast jag läser svenska nyheter nästan varje dag är det mycket jag missar. Som till exempel uppmärksamheten kring Flygbussarnas reklamkampanj med bussen byggd av 50 skrotade bilar stående längs motorvägen till Arlanda. Fick nys om det via en amerikansk blogg istället! Kampanjen (som Acne Advertising står bakom) ligger nu på Creativitys topp-5 över bästa reklam i världen (källa). Och visst är den kreativ! Det är viktigt att transportera sig miljövänligt, även på väg till flygplatsen. Sen kan man ju förstås bry sig om själva flygresan också. Möjlighet till klimatkompensering finns ofta via flygbolagens eller resebyråernas hemsidor. Att plantera träd eller liknade på egen hand funkar också fint.

Flygbussreklam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *