Hottie hot

Puh! Det är så varmt här nere i den grenobliska grytan att jag är helt klibbig efter min lilla promenad.

Igår fick jag två intressanta brev. 1. mitt brevröstningsmaterial *andas ut, det kommer gå ganska enkelt att rösta* och 2. info om kursen som jag delvis tänkt ägna min tid åt i sommar: Klimat/människa/samhälle vid Göteborgs Universitet. Den är webbaserad så jag tänkte att man kanske kunde ligga på stranden och plugga??

Kursens syfte är att ge kunskap om vilka faktorer som styr och påverkar klimatet, naturliga och antropogena, samt öka förståelsen av de förändringar som kan ske i klimatet och vilka konsekvenser dessa förändringar får för människa och samhälle.

Med betoning på u-land har jag läst tidigare. Känns som en helt ok grund att bygga vidare på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *