Hoppingivarna, del 1

Här kommer så del 1 i environme’s försök till återfunnen motivation till miljö- och klimatengagemang: Hoppingivarna!

Jag dedikerar detta inlägg till ett företag som fått människor att vilja åka buss. Swebus i all ära, men Bus 4 you är snäppet vassare. Detta företag har verkligen hajat vad folk vill ha, även om de inte gör det under en grön marknadsföring. Det ska vara tillförlitligt, billigt och bekvämt att välja en transportlösning annan än bilen. När SJ ständigt är försenade och andra bussbolag erbjuder fulla och trånga resor kan man med Bus 4 you resa i sköna fåtöljer och med gott om plats till nästan samma pris. Göteborg – Linköping gick för 167 kronor, att jämföra med bussresan från en förort in till centrala Göteborg på 40 kronor. Antalet platser i bussen är visserligen lite reducerade, men å andra sidan kör de nästan alltid fullastade. Återstår gör bara frågan vilket bränsle de använder. Nästa steg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *