Tjäna pengar på CSR (Hoppingivarna del 2)

Per Grankvist, vilken inspiratör! Utan akademiska poäng och med bakgrund i kafébranschen har han blivit en av Sveriges mest framträdande personer inom hållbarhetsområdet. Under sin pappaledighet funderade han över livet, började av ren nyfikenhet läsa på om CSR och ta kontakt med företag. Till slut fattade han beslutet att säga upp sig från det gamla jobbet för att satsa på egen business, och bli rådgivare åt en rad svenska stora företag i hur man kan tjäna pengar genom hållbarhetsarbete! Det bar och sen dess har han även startat bloggarna CSR i Praktiken, som ju idag är en affärstidning, och En lagom dos grönt samt skrivit en kritikerrosad bok.

Föreläsningen igår var väldigt lättsam men intressant, så gå och lyssna på Per om ni får chansen! Men så länge kan man ju spana in CSR i praktiken, eller kanske läsa boken! Eller varför inte starta ett eget företag inom ett område man verkligen brinner för??!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *