Sommarens ickeplaner

För den som undrar hur det har gått med jobbet kan jag meddela att jag gick vidare till nästa steg i processen, men att företaget valde en annan av de fyra återstående kandidaterna då hon bodde väldigt nära. Great. Trots att det är bittert (de valde ju fel!!) känns det skönt att veta att man gjort allt man kunde (förutom att vara bosatt lite fel då). Nu återstår bara detaljen att hitta ett annat jobb. Någon som har tips på ett skönt och välbetalt internship med bra arbetstider och fokus på miljö, hållbarhet, logistik och ekonomi? Företrädesvis med några veckors semester också. Jag är en trevlig och utåtriktad tjej som kan hålla många bollar i luften och tar mycket egna initiativ. Bara att ringa eller maila 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *