En ny riktning

Nedräkningen har börjat. Om mindre än en vecka befinner jag mig, om allt går som det ska, i Nairobi. Biljetten är bokad, vaccinationen färdig, arbetsuppgifterna utsorterade och väskan snart packad. Pusselbitarna är helt enkelt på plats. Ändå känns det totalt overkligt. Som om jag har missat att göra något väldigt viktigt. Eller att jag är påväg att kasta mig ut för ett stup och inte vet om jag kommer att landa på fötter. Det känns alltså, trots vetskapen om allt spännande som väntar, väldigt läskigt. Att inte bryta sig loss från det trygga skolsystemet och göra precis som alla andra skulle vara så mycket enklare. Men ibland är det just det man behöver göra.

Samtidigt som mitt liv för tre månader byter kontinent och utseende byter environme! inriktning. Mindre miljöfokus och mer afrika. Hoppas ni vill hänga med!

2 svar på “En ny riktning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *