Nytt land nytt liv nya utmaningar

Jaha, då var det dags igen. Såhär och såhär lät det förra gången. Jag hade både rätt och fel. Den här gången är det lite annorlunda. Jag är till exempel inte längre student utan numera högutbildad ung vuxen. Jag ska inte volontärarbeta i slummen utan avlönat inom affärsvärlden. Jag vet också vad som väntar på ett annat sätt än förra gången och är många erfarenheter rikare. Ändå känns det lite på samma sätt. Skräckinjagande… och väldigt förväntansfullt.

Exempelvis ser jag fram emot detta:

 • att vara där det händer
 • jobba med något som intresserar mig väldigt mycket
 • utmaningen och möjligheten att åstadkomma något
 • träffa de underbara människor jag lärde känna i höstas
 • känna den afrikanska rytmen och atmosfären
 • höra Wayo wayo-kidsen sjunga Små grodorna
 • se stjärnhimlen från ekvatorn
 • äta mango, ananas och banan 🙂

Men jag är också rädd för att sakna den svenska naturen, luften och friheten, och vara långt ifrån alla nära och kära. För att enklare kunna hålla kontakt med er fortsätter jag därför med bloggen. Häng med och lämna gärna kommentarer!!

Nu åker vi! Öglunda – Skara – Landvetter – Amsterdam – Nairobi – Hello Africa tell me how you doin!

3 svar på “Nytt land nytt liv nya utmaningar”

 1. Hej Julia, tack för dina senaste häftiga inlägg. Vi här borta in skogen följer Dig!
  Ha det bra
  Farmor och Olle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *