Push it to the limit

Vad jag längtar efter att ligga en hel dag i soffan och mata avsnitt av How I met your mother, eller läsa en skönlitterär bok i hängmattan. Inte ställa alarmet på 07:30 en söndagsmorgon eller planera i minsta detalj för att orka/hinna med en löprunda. Men så går det om man får för sig att ta igen en termins studieuppehåll samtidigt som man skriver exjobb över sommaren och dessutom ska klara sista resttentan och flyttstäda innan flyget går till Afrika och man börjar jobba en knapp vecka efter framläggning. Vilket egentligen är något positivt. Det gäller bara att bita ihop nu, lägga i överväxeln och koka extra starkt morgonkaffe. 5 days to go, sen är jag (om jag håller i nu) civilingenjör!

Det borde vara motivation nog.

Detta fick mig för övrigt att tänka på denna gamla goding, haha!:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *