I will be a hummingbird

Afrikas första kvinnliga Nobelpristagare och grundaren av the Green belt movement, Wangari Maathai, gick i söndags bort och hela Kenya sörjer. Låt oss hoppas att hennes budskap kommer att fortsätta att leva och inspirera långt efter hennes död.

Ett svar på “I will be a hummingbird”

 1. Hejsan!

  Mitt namn är Lisa Sonesson och jag är en student som studerar International Management på Internationella Handelshögskolan i Jönköping. Just nu läser jag bla kursen ”Business Ethics” och det är på grund av den jag har hittat din blogg. Jag tycker att det är oerhört intressant med hållbarhet och globalisering av företag. Jag har läst lite i din blogg och du har verkligen många vettiga tankar 🙂 Jag har lite frågor jag skulle vilja ställa, svara gärna på dem om du kan!

  Jag undrar hur det är att jobba i Afrika? Vad finns de för kulturella skillnader och vilka drabbas du mest av? Vad är den störta utmaningen med att driva ett företag i Kenya? Hur ser de på långsiktiga lösningar och hållbarhet? Är etik inom företagandet något som är viktigt för dem?

  Jag hoppas din tid kommer bli riktigt givande i Kenya, Exportrådet låter i alla fall som en sjukt kul arbetsgivare! Sedan skulle bara vilja säga att att detta var ett väldigt inspirerande Youtube-klipp!

  MVH Lisa Sonesson
  lisa.sonesson@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *