Vänner, vill ni vara med och ge hopp till ungdomar från Kibera?

Låt mig göra lite reklam igen för Global Relations skolprojekt. Just nu byggs en internatskola i Ngong ett par mil utanför Nairobi som ska ge ungdomar, som annars inte hade haft råd att gå i gymnasiet, nyckeln till en ljus framtid utan kriminalitet, droger och tonårsgraviditeter; utbildning. Nästa fas i konstruktionen är en toalettbyggnad med ett avloppssreningssystem som ska producera biogas att använda till matlagning. Det är en sjukt smart lösning och ett sant kretslopp som sparar pengar och miljö. Dan-Eric Archer som cyklandes (!) har tagit sig till Kenya (nästan hela vägen i alla fall) är nu på plats för att sätta igång detta, men det fattas tyvärr fortfarande pengar. Känner du att det skulle vara meningsfullt att stötta projektet med en summa, stor eller liten, är det mer än uppskattat! Jag kan garantera att det är bland det mest direkta bistånd man kan ge, med minimala administrativa kostnader. Och Kiberas underbara ungdomar förtjänar verkligen en bättre framtid. Se klippet nedan eller läs mer på länkarna som följer:

Eller följ denna lathund för att stötta projektet: Bg 5432-2151. Ange ”Skola” i meddelandefältet. Tack.

2 svar på “Vänner, vill ni vara med och ge hopp till ungdomar från Kibera?”

  1. Ibland är jag tekniskt stenålder. Men nu har jag i alla fall (äntligen) skaffat mig internetbakstjänst och kunde därför lätt bidra med en slant till afrikas ungdom. Vill du ha målaripengarna så kan du bara skicka ditt nummer på e-posten så för jag över dem (tror jag:-). Vet ju inte riktigt hur man gör än men att sätta in på div. bankgiron kunde jag torts allt. Kram Maggan

  2. Ibland är jag tekniskt stenålder. Men nu har jag i alla fall (äntligen) skaffat mig internetbankstjänst och kunde därför lätt bidra med en slant till afrikas ungdom. Vill du ha målaripengarna så kan du bara skicka ditt nummer på e-posten så för jag över dem (tror jag:-). Vet ju inte riktigt hur man gör än men att sätta in på div. bankgiron kunde jag torts allt. Kram Maggan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *