Hallå hallå jag lever!

Hur gick det nästan en månad utan att jag skrev ett blogginlägg? Vart tog tiden vägen? Jag antar att det har att göra med att jag har haft otroligt mycket att göra, och det senaste har det känns som att tiden har accelererat. Swisch var veckan över, swisch var det måndag igen. Jag önskar jag hade haft mer tid att skriva under tiden för jag har verkligen gjort mycket roliga och spännande grejer, men det får bli vid ett senare tillfälle eller muntlig berättelse. Nu ska jag inte skriva så mycket heller, kom nyss från jobbet och vill allra helst sova.

Men swisch kommer det vara jul också! GOOD NEWS är att jag kommer hem 😀 😀 😀 Biljetten bokades idag och gällande datum är 21 – 30 december, landar tidig morgon. Alla vänner som läser detta, låt oss boka in en träff! Åh vad det ska bli mysigt.

Avslutar med några mobilbilder från det senaste:

En möjlig kvällssyn från kontoret. Det senaste har det dock spöregnat med enorma bilköer och forsande vatten på gatorna som följd. Håller tummarna att solen är tillbaka nu (har varit torrt i två dagar).

Möjlig syn hemma i vardagsrummet. Varning, innehåller fladdermus… Paniken var total när den kom springandes nerför trappan, men jag lyckades fånga den!

Och så en möjlig syn av mig själv, på spontanutflykt till Machakos där min kompis Shamir hade en konsert i helgen. Det var en förvånansvärt vacker liten stad öster om Nairobi omgiven av fina vyer och odlingsmark, och en rolig tripp med dans till Kamba-musik och nya upptäckter.

Kramar!

4 svar på “Hallå hallå jag lever!”

  1. Roligt att höra av dig igen, du är vacker som en dag . Ha den äran på namnsdagen i morgon. Vi har bidragit lite till ditt skolprojekt, lycka till. Ha det fortsatt bra !
    Farmor och Olle

    1. Tack ska ni ha!! Och jag missade farmors namnsdag som vanligt 🙁 attans! Nu ses vi snart i alla fall, det ser jag fram emot! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *