Tillbaka i värmen saknar kylan

Ytterligare en månad med radioskugga. Jag har varit i Sverige i alla fall, det vet ni. Nu är jag tillbaka i Kenyatta land och yrvaken efter en natt med ickesömn på flygplanet och sedan några timmar djupsömn som kompensation i min sägn trots att det att det är galet fint väder ute. Krypande känsla av ångest, varför kunde jag inte ha stannat lite längre i Sverige? Klassisk känsla när man måste resa ifrån värme och gemenskap och hamnar ensam i den nya miljön där allt är redan är bekant. Blir nog bättre snart. Tur att det finns 0,8 kg lösgodis att dämpa det hela med 😉 Nu ska jag duscha av mig 12 timmar på resande fot och göra mig nyårsfin – försöker återkomma med mer positiva vibbar om en stund!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *