Jag sitter i soffan

Med en liten bebis som ammar blir det mycket tid i soffan. Både vid matdags och emellan dessa tillfällen då jag också hamnar här för avkoppling, eller som nu, när herr E har somnat i min famn och inte gillar när jag rör på mig. Måste säga att det är höjden av mysighet även om jag just ikväll har haft det lite besvärligt.

Följande har upprepat sig ca fem gånger: (Det är sovdags, pyjamasen på och bebisen sömnig) E äter glupskt från bröstet men i takt med att ögonlocken faller ner övergår det till ett jämnt tuttande. Den nöjda bebisen sover och har gjort mig till napp. Försöker försiktigt komma loss, lyckas, men fridfullheten störs och han grimaserar och rör på sig men kommer snart till ro igen. Jag lägger försiktigt ner honom i sängen och han fortsätter sova. Puh. I kanske fem minuter, ja. Jag reser mig upp från soffan där jag återigen sjunkit ner och slappnat av, och möts av en flinande, ack så förförisk bebis som vill upp igen…

Några tips på det?

20131123-232048.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *