Soffan, fortsättning

Det kanske är till viss del förklaras av föregående inlägg – men vad jag har börjat kolla mycket på TV. Det har jag aldrig gjort tidigare. Men nu, nu är jag nästan eld och lågor när helgen kommit för att det är så mycket på TV?! När R är ute på galej och jag kvar hemma är jag liksom fullt nöjd när jag får sjunka ner i soffan med bebis och en skål glass. På spåret (förut var det Dobidoo..), Skavlan (som jag inte ens gillar), Så mycket bättre, the Kennedys (den här helgen), Allt för Sverige och så BRON. Bron, som mina tankar kretsat kring och jag drömt om på natten sen jag började kolla ikapp på SVT Play för några veckor sen. Igår satt jag här och bad till tjockteveguden att vår tegelsten skulle hålla ut hela kvällen (ibland störs min ro av att han plötsligt lägger av). Det gjorde han, men inte har jag fått sinnesro för det. Fy så nervkrypande det var.

20131125-202910.jpg

Detta skriver jag för övrigt med tummen och telefonen, från soffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *