E och J out and about i Stockholm

Jag har ju sett i bloggstatistiken att jag har några läsare i Stockholm. Goda nyheter: Nu är vi oss er!

Undertecknad och undertecknads bebis åkte SJ Snabbtåg i ottan och stannar till på måndag. Vi har hunnit med lunch med en kär vän och har ytterligare fem vänner plus en bebis och två katter framför oss att kramas med. Vad kul det ska bli! Resan gick finfint eftersom E plockade fram sin Little Prince Charming-sida och flörtade sig igenom den. Svettigt för mig dock eftersom han också skulle pilla och klänga på allt, gärna vår grannes grejer. Men först sov han en liten stund.

20140509-144630.jpg

Dålig grej var dock att vi åkte ifrån den strålande solen i Göteborg imorse och möttes av regn i Stockholm. Men inget konstigt med det kanske, Sveriges framsida som Gbg är 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *